QuikSkoop™: Cizz

Who wouldn’t possibly love cheesecakes? It’s so tasty and thick that you’ll be satisfied with only a small piece of it. You got plenty of choices and you’ll want it all because they’re so colorful and inviting. You can get it all here at Cizz Cake! Has been famous for several years now though with only a little outlet in Bandung, Cizz also has expanded the business to Jakarta and you can have your cheesecakes now delivered to your hands.

When I said earlier about the choices, I really mean it. You can have like the standard cheesecake or the variants like Blueberry Cheesecake, Tiramisu Cheesecake, Chocolate Cheesecake, Blackcurrant Cheesecake, Baked Brownie Cheesecake, Blackforest Cheesecake, Mixed Fruit Cheesecake, Caramel Cheesecake, and many more. Many more! Can you believe that? They also provide bigger cakes for your special events.

Mixed Fruits Cheescake
Blackcurrant Cheesecake
Blueberry Cheesecake

I suppose most of them were price tagged at IDR 15,000 to IDR 20,000 per single cheese cake and it feels thick, you can really feel the cheese, and it blends really well so it might be enough for one cake at a time. With the superb taste at a low price, Cizz can be very competitive and very beneficial for consumers like us. I’d say, you need to try it. No, wait, you HAVE to try it!! Because I love it!

Visit http://www.cizzcake.com for graphic information about the cakes and the location. Enjoy!

Location : Jl. Laswi No. 1A (Just before Bumbu Desa Sundanese Restaurant), Bandung

Also featured in: Mahanagari

Advertisements

11 thoughts on “QuikSkoop™: Cizz”

    1. Haha.. Forgot to tell the readers that it’s incomplete. Belum sempet edit fotonya. Nanti pasti dipasang foto2nya yg menggiurkan. Check it out from time to time. Thanks bwt ngingetin. ^^

  1. Halow, Rian. Kami dari Mahanagari. Bolehkah kami meminta foto Cizz diatas itu? untuk dipasang di web Mahanagari. (www.mahanagari.com). Kami bikin travel guide di web, salah satu yang dibahasnya 5 dessert enak di Bandung, salahs atunya Cizz. Nah foto untuk tulisannya gak ada. Keberatan gak kalau fotonya kami minta? oiya, blog kami kami cantumkan (sekalian linknya juga)

    1. Hallo juga, Mbak Zahra.

      Mengenai penggunaan foto, saya sama sekali ga keberatan asalkan ada trackback link ke situs saya sebagai acknowledgment narasumber.

      Btw, saya sudah liat post anda and I like it! Thank you yah udah sama2 promote.
      Keep on eating and writing. Good luck!

  2. wah, enak tuh, cuman kemarin saya mungkin salah beli teh..saya nyicipin yang coffee and cream cheesecake, dan ternyata cukup membuat enek..ahaha.. tapi yg lainnya oke-oke aja tuh, cuman tempatnya aja yg kurang lebar, jadi agak susah juga kalau pengen makan di tempat rame-rame.

    1. yup, endank emg cheesecake-nya. emg ga recommended utk sambil hangout di sana. minimal boleh bawa untuk dessert abis makan di bumbu desa sebelahnya. hehe..
      soal eneg, semuanya juga berpotensi bikin eneg soalnya emg cheesecake cizz tuh padet bgt jadi expect aja gitu lagi biar pesen yg laennya. the good thing is krn itu kita cukup beli satu, which is jadinya hemat (IDR 15,000) dan bisa abis lama karena bikin eneg. tapi terlebih lagi yg pentingggg, enak!! ^^v

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s